Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Кондрашина Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5

      
Категорія:    
1.

Кондрашина Л. А. 
Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину / Л. А. Кондрашина, О. Ю. Кошель, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 132-137. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Розглянуто стан і перспективи розвитку вітчизняного ринку кондитерських виробів, зокрема, збивних випечених; запропоновано ідею створення збивного випеченого напівфабрикату; розроблено модель інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1/9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Кошель О. Ю. 
Аналітичне обгрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину / О. Ю. Кошель, Л. А. Кондрашина, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой, Д. О. Трофімов // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 159-166. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Розглянуто стан і перспективи розвитку вітчизняного ринку кондитерських виробів, надано загальну характеристику термостабільним начинкам, проаналізовано дослідження щодо виробництва термостабільних начинок, розроблено моделі технології термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Кошель О. Ю. 
Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур / О. Ю. Кошель, Л. А. Кондрашина, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, Ю. В. Кохана // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 115-122. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Обговорено питання щодо актуальності злободенної на сьогоднішній день науково-виробничої проблеми - комплексного використання вторинних продуктів олійного виробництва, розширення асортименту вафельних виробів у нашому регіоні. Викладено порівняльну характеристику хімічного й амінокислотного складу білково-олійних культур, проведено аналіз порівняння хімічного складу концентратів та ядер білково-олійних культур.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.120.9 + Л865.1/9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж61599 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Гурський П. В. 
Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансу / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, Л. А. Кондрашина // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207. - С. 154-162. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.

Встановлено теденцію зв'язування води білком сиру кисломолочного нежирного під дією цитрату натрію, що сприяє підвищенню буферної ємності білка та створенню сприятливих умов для плавлення сирної маси, доведено вплив концентрації цитрату натрію на зменшення рухливості води в сирній масі, підготовленій до плавлення.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л958-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж61599 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Гурський П. В. 
Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансу / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, Л. А. Кондрашина // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207. - С. 154-162. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.

Встановлено теденцію зв'язування води білком сиру кисломолочного нежирного під дією цитрату натрію, що сприяє підвищенню буферної ємності білка та створенню сприятливих умов для плавлення сирної маси, доведено вплив концентрації цитрату натрію на зменшення рухливості води в сирній масі, підготовленій до плавлення.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л958-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж61599 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського